0
Items : 0
Subtotal : 0,00kr
View CartCheck Out

3Doodler Create

På salg! 1.490,00kr 1.099,00kr

Her er litt av nyheter som kan få deg til å gråte med spenning: 3Doodler – Verdens første 3D-Penn har hatt en alvorlig makeover. 75% mindre, 50% lettere og mer stillegående 3Dpenn.

Med mindre du er en av de ressurssterke gatekunstnere som kan lage bilder som dukker opp når du ser på dem fra en bestemt vinkel; vil tegningene alltid forbli flate. Nå kan du tegne i 3D, takket være den triumferende 3Doodler – Verdens første 3D-Penn.

Nå kan du bringe liv til bildene dine, akkurat slik du forestilte dem. Bare plugg den inn og begynne å tegne som du ville gjort med en vanlig penn, bare i luften. 3Doodler pennen presser ut en tynn, fleksibel, men sterk tråd av oppvarmet plast som raskt stivner, slik at du kan lage fargerike tredimensjonale figurer i sanntid.

Det føles naturlig i hånden, og er like givende å bruke, med ingen teknisk kunnskap eller programvare nødvendig. Du kan tegne på frihånd eller bruke maler for å lage større strukturer og objekter – det er hundrevis tilgjengelig på nettet for å hjelpe deg i gang.

Våre nye tilbehørspakker (selges separat) gir ulike måter å forbedre dine kruseduller; fra forskjellige størrelser dyser som utvider din kreativitet, til pedaler med hastighetskontroll og står å forbedre stabiliteten og også Jetpack – et bærbart batteri som betyr at du kan doodle på farten.

Alt som gjenstår å bli spurt er bare #WhatWillYouCreate?

Kjøp nå

SKU: 1 Category: Tag:
Beskrivelse
Omtaler (0)

 

Detaljer:

75% mindre enn den opprinnelige
50 g (mindre enn halvparten av vekten av den opprinnelige)
2 varmeinnstillinger
Høyre- og venstrehendt tilpasset
Elegant anodisert aluminium
For bruk med ABS og PLA plast tråder
For alderen 14 og opp

Innhold:

3Doodler Create 3D-penn
Rengjørings verktøy
Munnstykke verktøy
Mini skrutrekker
Vedlikeholdsdeksel
Strøm adapter
PLA Essentials Mixed Pack (25 tråder av klassiske farger)
ABS Highlighter Blandet Pack (25 tråder av lyse farger)

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “3Doodler Create”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *